About

SCOALA


Art Studio este o extensie a agentiei Aliria, companie fondata in urma cu 12 ani, care furnizeaza o gama variata de servicii (fotografie, organizari evenimente, campanii publicitare, etc.). De mai bine de un deceniu, Aliria vine in intampinarea tuturor celor interesati sa isi exploreze sau sa isi dezvolte calitatile artistice. Asadar, este locul ideal pentru cei care vor sa se tonifieze prin dans, sa invete ce presupune modeling-ul profesional, sa isi perfectioneze abilitatile actoricesti, dar nu numai.

Urmarim un scop foarte bine stabilit, care ne-a definit intreaga activitate de-a lungul anilor: sa oferim educatie artistica la standarde inalte. Iar pentru a ne indeplini misiunea, tinem cont mereu de ultimele trenduri si cerinte ale industriei, oferind cursuri de exceptie intr-un cadru dinamic si modern. Punem la dispozitia cursantilor toate resursele necesare pentru a-si putea descoperi si manifesta creativitatea si talentul, iar cei mai importanti factori care ne influenteaza reusita sunt dragostea pentru arta in toate formele sale, precum si dorinta de a progresa si de a ne depasi constant limitele.

Cursurile de teatru, dans, machiaj, modeling, pictura si muzica sunt sustinute de instructori motivati si cu o vasta experienta in domeniu, pentru a ne asigura ca studentii ating un nivel maxim de performanta.
AFLA MAI MULTE

CONDUCERE


Avand o experienta remarcabila de peste 20 de ani in domeniile fashion, beauty, make-up si muzica, atat in Romania, cat si in capitala modei (Milano), directorul general al companiei, Dario Rossini, si-a dorit sa creeze un cadru ideal pentru persoanele dornice sa experimenteze arta la un alt nivel. Proiectul sau s-a concretizat, oferindu-le cursantilor libertatea de a-si exprima personalitatea prin intermediul artei, alaturi de alti oameni talentati care le impartasesc entuziasmul si dedicarea.


IMPRESARIAT ARTISTIC


Noi credem in talent si in dezvoltarea lui, asa ca oferim si servicii de impresariat artistic. Cursantii nostri pot beneficia de sfaturi si consiliere profesionala pe tot parcursul sedintelor, daca manifesta un interes real in a-si consolida o cariera artistica de succes.
Ne dorim sa descoperim persoane cu potential, pentru a le putea promova pe plan national si international, iar prin multa munca si perseverenta, cei mai buni vor ajunge cu siguranta in randul marilor artisti.


CERTIFICARE


La finalizarea cursurilor de Initiere si Perfectionare in Make-up, absolventii vor primi un certificat acreditat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, in colaborare cu Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, recunoscut in toate tarile din Uniunea Europeana.

Testimonial

 • "Avand un model de abordare si de predare profesionist, imbinate cu o pasiune pentru tot ce inseamna muzica, ce i se citeste in ochi, Andrei Cheteles ne-a surprins intr-un mod foarte placut, facandu-ne sa ne simtim norocosi ca putem beneficia de aceste ore."

  Kinga - Canto Copii
 • "Mai avem foarte multe de invatat si suntem doar la inceput de drum, dar orele de chitara cu Andrei Gheorghiu s-au dovedit a fi predate cu multa rabdare si multe din cunostintele insusite au fost asimilate foarte usor."

  Kinga - Chitara
 • "Alexandra Pacuraru este foarte bine pregatita si reuseste sa-i stapaneasca excelent chiar si pe cei mai nazdravani copii. Faptul ca o fetita, la doar 3 anisori, vorbeste mult despre cursul de balet si isi doreste sa revina, cred ca este foarte important."

  Ilinca - Balet Copii
 • "Apreciez foarte mult utilitatea cursului de canto. Ma ajuta sa-mi dau drumul la voce, sa am mai multa incredere in mine si in capacitatile mele."

  Brigitta - Canto Adulti
 • "Ligia mi-a lasat o impresie extraordinara. Este intr-adevar talentata, intelegatoare, empatica si face totul cu o iubire nemarginita. In ceea ce priveste cursul, teoria si practica sunt foarte bine imbinate, iar profesoara de balet, te ajuta sa constientizezi toate detaliile exercitiilor intr-un mod care sa-ti fie util, iti da incredere in tine si apreciaza fiecare mic progres."

  Andreea - Balet Adulti
 • "Profesoara de balet este o persoana calda si da dovada de profesionalism. Totul ni se explica foarte clar, Ligia ne arata mai intai exercitiile noi si ne corecteaza pe fiecare in parte."

  Alexandra - Balet Adulti
 • "La cursul de Dansul Mirilor a fost o atmosfera foarte placuta, am acumulat multe informatii utile. Intr-un timp foarte scurt, am reusit sa invatam o coregrafie dificila. Ii multumim Ligiei!"

  Ioana - Dansul Mirilor
 • "Mi-a placut foarte mult atmosfera cursului, relaxata si intima, fiind doar noi doi si Ligia. Ne-am putut manifesta in voie, fara sa avem emotii, mai ales ca suntem incepatori in ceea ce priveste dansul. Cursul a fost foarte echilibrat intre teorie si practica."

  Claudiu - Dansul Mirilor
 • "Mi-a placut atmosfera de la cursul de Initiere in Make-up, am avut colege intelegatoare. Metoda de predare a fost pe intelesul meu, iar eventualele nelamuriri au fost clarificate. Formatorii au fost bine pregatiti din toate punctele de vedere."

  Initiere in Make-up
 • "In cadrul cursului de Initiere in Make-up am acumulat numeroase cunostinte noi si am clarificat altele deja dobandite. De asemenea, tehnicile invatate si aplicate au fost pe masura asteptarilor. Explicarea produselor si tehnicilor au fost clare si concise."

  Initiere in Make-up
 • "Mi-a placut atmosfera degajata de la cursul de Initiere in Make-up si faptul ca s-a lucrat intr-un grup mic. Mi-au placut de asemenea si produsele cu care se lucreaza si setul de baza oferit impreuna cu manualul."

  Initiere in Make-up