Our trainers

 • Ligia Tulbure – instructor balet adulti, dansul mirilor

  ”Este usor de inteles faptul ca dansul este pasiunea mea, in toate formele sale: clasic, modern, contemporan, etc. Impletindu-se armonios cu muzica, el ne ofera o lume plina de culoare si de trairi. Pot zice ca sunt fascinata de influenta dansului asupra oricarei persoane, acesta fiind un mod excelent de a te tonifia, de a dobandi o linie expresiva a corpului, o minte sanatoasa si un tonus bun. Imi doresc sa evoluez impreuna cu cursantii mei si sa ajungem sa facem lucruri minunate impreuna!”

  Studii si experienta profesionala

  - Liceul de Muzica Sigismund Toduta si Liceul de Coregrafie si Arta Dramatica Octavian Stroia
  - Conservatorul Gheorghe Dima, Facultatea de Canto si Arta Scenica, specializarea Pedagogie Coregrafica
  - Balerina la Opera Maghiara de Stat, profesoara de balet si dans modern in Italia (la A.G.A. Scuola di Danza e Spettacolo)
  - Componenta a trupei de dans X-TASY, cu care a castigat numeroase premii
 • Andrada Rusu – make-up trainer

  ”M-am perfectionat de-a lungul timpului in machiajul clasic dar si in tehnica acuarelei, a creionului si a gelului eyeliner, fiind mereu la curent cu cele mai actuale trenduri si produse profesionale. Activitatile de anvergura pe care le-am desfasurat cuprind numeroase colaborari, printre care si participarea ca make-up artist la Media Music Awards, Make up & Fashion Extravaganza, Colectia primavara 2014 UAD, Deschidere INNES Designer’s Delight, Balului Operei Romane Cluj, Miss Somes.
  In acest moment ma simt pregatita sa dezvalui, si elevilor mei, secretele nelimitate ale machiajului!”


  Studii si experienta profesionala

  - Trainer certificat in arta machiajului profesional
  - Absolventa a numeroase cursuri de specializare, sustinute de make-up artisti de renume precum: Renata Abdullaeva, Alexandru Abagiu, Lara Oven, Iuliana Sandu, Oxana Bocancea, Dana Argesan etc.
 • Iuliana Edmona Buruian - Instructor pictura si desen

  “Calauzita de pasiunea de a transforma lucrurile sau persoanele lipsite de importanta in opere de arta, si in pofida tuturor obstacolelor, mi-am urmat visul de a deveni artist plastic. Pe principiul ca fiecare se naste cu putin talent, ca si instructor de pictura doresc sa eliberez acest simt artistic, sa-l cultiv si sa-l transform intr-un vis impinit, pentru fiecare cursant.”

  Studii si experienta profesionala

  - Liceul de arta “Margareta Sterian” - Buzau - sectia pictura monumentala
  - Universitatea de Arte si Design “Ion Andreescu” - Cluj-Napoca - din cadrul departamentului de pictura al Facultatii de Arte Plastice
  - Bursa de studii Erasumus - Palermo - San Martino delle Scalle la “Academia di Belle Arti di Restauro”
  - Expozitie personala “Stati di Animo”, Arezzo, Italia, 2011
  - Masterat – sectia pictura - Universitatea de Arte si Design “Ion Andreescu”- Cluj-Napoca
  - Artist la “Fabrica de Pensule”- Cluj-Napoca

 • Marian Vasc - Instructor canto

  "Vocea este oglinda sufletului, cu alte cuvinte este esenta a ceea ce suntem, calea prin care omul rezoneaza cu tot ceea ce-l inconjoara, limbajul puro-universal al sentimentelor si in acelasi timp suflarea de viata."

  Studii si experienta profesionala

  - Liceul de Arta - Baia Mare
  - Academia de muzica Georghe Dima - Cluj-Napoca - licenta si masterat - canto clasic
  - Solist in cadrul grupului de pop-opera Ad-Libitum 2012 - 2013
  - Colaborator in corul Operei Nationale Romane din Cluj-Napoca
 • OVIDIU OLTEAN - PUBLIC SPEAKER PROFESIONIST– PUBLIC SPEAKING COACH - MODERATOR

  ”Dupa 4 ani de inginerie si 3 ani de vanzari, am descoperit cu adevarat oratoria, in Octombrie 2012 la clubul Toastmasters Cluj. In 2013 m-am dedicat complet public speaking-ului si am castigat Locul 1 la Conferinta Europeana de Public Speaking din Frankfurt (Noiembrie 2014) si Boras (Mai 2015). Cred ca cea mai eficienta cale pentru a descoperi cine suntem cu adevarat este: Iubirea neconditionata. Prin tot ceea ce fac inspir si sprijin Omul, pentru ca prin cuvintele si actiunile sale, acesta sa regaseasca si sa manifeste in exterior, Iubirea din interiorul sau.”

  Studii si experienta profesionala

  - Trainer autorizat ANC
  - Absolvent al Speaker Mastery Bootcamp si Self Mastery Bootcamp
  - Crearea proiectului Life Speaking si a francizei nationale de evenimente de vorbit in public - 5MS
  - Facilitator al programului Speaker Elite si fost presedinte al clubului Toastmasters Cluj
  - Dublu campion European la Public Speaking (2014, 2015)
  - De 7 ori campion national la Public Speaking (2013, 2014, 2015)
  - Speaker si moderator la evenimente precum: Business Days, Afaceri.ro, TEDx
 • Nadejda Iacubina

  '' Sunt indragostita de toate domeniile de arta, in special de fashion design si textile design. Astept si sunt pregatita pentru noile provocari in lumea modei. Mesajul meu pentru cititori va fi un citat, care îmi este și un motto în viata: „ Fixeaza-ti teluri care sa te motiveze si sa-ti ofere o directie in viata, chiar daca nu vei sti cum le vei realiza, intr-o zi vei ajunge acolo unde ti-ai propus.” '' Studii si experienta profesionala: - Liceul de arte plastice  ''Alexandru Plamadeala'' din Chisinau cu profil pictor-design vestimentar. - Facultatea de Fashion design din cadrul ''Universitatii de ARTE SI DESIGN''- Cluj-Napoca 2015. Prima colectie de haine in cardul  GALEI UAD, Cluj -Napoca. Premiata cu  premiul Designer’s Formula Award, pentru cel mai promiţător tânăr designer, oferit de Comm‘ON. Be Visible. - Bursa de studii Erasmus in Spania - 2013. Expozitie personala la Madrid . - Bursa de studii Erasmus in Milano - 2016, la ''ACADEMIA DE BELLE ARTI DI BRERA''. Doua expozitii la Milano ’’DIALOGHI DI FILO’’ la Palazzo Morando cu articole din textil design in colaborare cu Dreamlux, Dedar, Alcantara si articole vestimentare la San Carpofolo.