POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Website-ul artschool.ro este proprietatea Aliria Art Studio SRL-D si este destinat tuturor persoanelor interesate de cursurile promovate prin intermediul sau. Accesarea site-ului inseamna acceptarea si intelegerea Politicii de confidentialitate si a practicilor descrise.

Scopul solicitarii datelor personaleFolosirea (navigarea, informarea, inscrierea) website-ului artschool.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele personale oferite pe parcursul interactiunii sa fie pastrate si prelucrate de compania noastra exclusiv in scopul declarat in acest site. Scopul solicitarii informatiilor personale este realizarea inscrierilor, precum si informarea asupra promotiilor, noutatilor din site etc. Refuzul dumneavoastra de a furniza datele cerute in formular duce la imposibilitatea inscrierii prin intermediul site-ului nostru.

Modificarea datelor personaleUtilizatorii acestui site au posibilitatea de a revizui, modifica, corecta sau sterge informatiile personale printr-o cerere trimisa la adresa de e-mail .

Securitatea datelor personaleAliria Art Studio SRL-D utilizeaza toate masurile de securitate necesare protejarii informatiilor personale ale utilizatorilor website-ului artschool.ro, atat offline, cât si online. Datele furnizate de utilizatori sunt strict confidentiale. Ne angajam sa nu transmitem catre terti datele personale comunicate de utilizatori in orice etapa a colaborarii cu artschool.ro, cu exceptia situatiei in care autoritatile de drept le solicita, in conformitate cu legile in vigoare.

Drepturile utilizatorilorAliria Art Studio SRL-D se obliga sa respecte drepturile utilizatorilor conferite de Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si de Ordonanta nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, iar la cererea acestora, trimisa la sediul nostru sau prin e-mail la adresa , se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001; sa inceteze prelucrarea datelor personale ce fac obiectul cererii; sa inceteze comunicarea de mesaje comerciale.

LitigiiOrice disputa aparuta intre participanti si Aliria Art Studio SRL-D va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care stingerea conflictului pe aceasta cale nu este posibila, competenta revine instantelor de judecata din Cluj-Napoca, Romania.

Aliria Art Studio SRL-D isi rezerva dreptul de a modifica fara nicio alta notificare oricare dintre caracteristicile cursurilor, modificarile intrand in vigoare in momentul publicarii lor pe site. Este responsabilitatea utilizatorilor interesati de aceste servicii sa se informeze periodic.