Fashion workshop
Aug
5
 • In ciuda aparentelor stralucitoare, modeling-ul este extrem de competitiv si solicitant, iar frumusetea fizica nu garanteaza succesul. Pentru a deveni model international nu este suficient sa ai masuri perfecte si trasaturi interesante, mai ai nevoie de rezerve importante de perseverenta, rezistenta, pasiune si cunostinte de specialitate.

  Ca model profesionist trebuie sa inveti sa te ingrijesti corect, printr-o alimentatie echilibrata si exercitii fizice regulate, sa stii cum sa treci peste inevitabilele raspunsuri negative de la castinguri, sa fii rezistenta la stres, sa poti spune "€œnu" unui stil de viata dezordonat, sa ai curajul sa experimentezi cu look-ul tau, sa fii punctuala si plina de energie la joburi si expresiva in fata camerei, sa te comporti amabil si politicos cu toti colaboratorii si, nu in ultimul rand, sa lucrezi cu o agentie de model management valoroasa.

  Aliria Models a dezvoltat un program intens de 4 zile in care persoanele cu potential pot invata cum sa devina modele sau etaloane de imagine pentru ceilalti.
  Pot aplica la acest curs doar persoanele cu varsta de peste 14 ani.

  Workshop-ul se desfasoara cu minim 4 persoane si cuprinde 4 module:

  > Casting, contracte si legislatie
  > Catwalk si backstage,
  > Make-up,
  > Photography.


  INSCRIERI

  Postat 05/08/2014 11:40:25
Aliria Art Studio SRL-D
Piata 1 Mai nr. 1-2
400058 Cluj-Napoca
E-mail:
Tel: 0264 599 000
Fax: 0264 599 311
Program Luni-Vineri 9:30 - 18:30

vezi harta