Dans Contemporan
Sep
15
 • Dansul contemporan s-a dezvoltat in a doua parte a secolului XX, reunind combinatii din mai multe stiluri de dans precum jazz sau chiar balet clasic.

  Spre deosebire de dansul clasic, cel contemporan se axeaza pe improvizatie si exprimare libera prin miscare. Acest gen de dans se practica de cele mai multe ori cu talpile goale deoarece contactul cu podeaua este foarte important in fluiditatea si aspectul miscarii.

  In dansul contemporan nu exista o tehnica stricta sau un sir de elemente care trebuie invatate si apoi executate. Dimpotriva, fiecare persoana isi exploreaza eul si sentimentele pentru a reda prin miscare ceea ce simte si doreste sa exprime.

  In cadrul cursului, participantii invata cum sa-si utilizeze corpul in diferite maniere si se concentreaza asupra respiratiei, posturii si a emotiilor, pentru a reusi sa faca o legatura intre mintea si corpul lor.

  Cursantii vor invata diferite coregrafii impreuna cu instructorul sau vor fi indemnati, pe baza improvizatiei, sa creeze singuri diferite coregrafii.

  Cursul se adreseaza atat persoanelor care au avut o legatura cu diferite stiluri de dans, cat si celor care nu au avut nici un fel de contact cu dansul sau miscarea.

  INSCRIERI

  Postat 15/09/2014 13:36:12
Aliria Art Studio SRL-D
Piata 1 Mai nr. 1-2
400058 Cluj-Napoca
E-mail:
Tel: 0264 599 000
Fax: 0264 599 311
Program Luni-Vineri 9:30 - 18:30

vezi harta